Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi Rektörünün Fakültemize Ziyareti

Özbekistan’da bulunan Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov ve beraberindeki heyet, 18 Ekim tarihinde fakültemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, konuk üniversite Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nozliya Normurodova, İnsan-Toplum Bilimleri ve Bilgi Teknolojileri Fakültesi Dekanı Dr. Elov Botir ve Jonibek Aminov’un yer aldığı heyet ile fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz’in ev sahipliğinde ve üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Genel Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz’ın organizasyonunda, dekan yardımcıları, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinin öğretim üyelerinin yanı sıra Teknoloji Fakültesi öğretim üyelerinin de iştiraki ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut iş birliğimizin yeni proje ve programlarla derinleştirilmesi hususunda fikir birliğine varıldı.