Marmara Üniversitesi Tanıtım Günlerinde Aday Öğrencilerle Buluştu

Marmara Üniversitesi, 29-30-31 Temmuz 2024 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda düzenlenen Tanıtım Günleri etkinliğinde aday öğrencilerini ağırladı.

Toplam 21 fakülte ve 4 Meslek Yüksekokulunun bulunduğu bu tanıtım etkinliğinde aday öğrenciler, Marmara Üniversitesi'nin akademik ve idari birimlerinin stantlarını ziyaret ederek, eğitim içerikleri, akademisyen nitelikleri, sosyal yaşam koşulları ve barınma olanakları hakkında bilgi aldılar ve üniversitenin yerleşkelerini gezme fırsatı buldular.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nin bölümleri, aday öğrencilerden yoğun ilgi gördü ve adaylar, fakültenin sunduğu akademik olanaklar ve kariyer fırsatları hakkında kapsamlı bilgi edindiler.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sevinç Arı ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Özsöz ile Fakülte Sekreteri Murat Balkan fakülte standını ziyaret ederek görevli akademisyenler, idari personel ve etkinliğe katılan aday öğrenciler ve aileleriyle buluştu.